Pagina de start a forumului Romunitate Romunitate
Prima comunitate on-line romaneasca

Intrebari frecventeIntrebari frecvente    CautareCautare    Lista membrilorLista membrilor    Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori    fchat fChat  InregistrareInregistrare  
  ProfilProfil    Mesaje private Mesaje private    Autentificare Autentificare 

Windows XPsp2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Romunitate -> Te-a lasat Window$-ul? Incearca aici !
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Max_Max
Promitator

Data inscrierii: 23/11/2004

MesajTrimis: Mie 01 05, 2005 9:35 pm    Titlul subiectului: Windows XPsp2 Raspunde cu citat (quote)

Nu stiu ce are sistemul meu de la o vreme,cred ca folosesc prea multe programe si a luato razna.Sa incepem in mare Arrow Folosesc doua programe de cautat virusi am 4 prog de firewall Am T1 AOL COM si nu stiu de ce nu merg toate bine ,numai ar mai fi o solutie ca cineva sa ma indrume cum sa-mi fie mai bine.Dar vreau sa mentionez ca nu vrea sa mearga SYSTEM RESTORE si nu am ideie .......
Ucenic

Data inscrierii: 04/01/2005

MesajTrimis: Mie 01 05, 2005 10:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Yo cred ca exagerezi cu cele 2 progr de cautat virusi si 4 firewall-uri.Incearca un BitDefender Proffesional Plus 8 si ai si antivirus si firewall. Yo il am de ceva timp si nu am avut nici o problema.In + poti face update zilnic direct din aplicatie. Bafta!
PsY
Ala cu ideile

Data inscrierii: 02/11/2004

MesajTrimis: Joi 01 06, 2005 7:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

4 firewall-uri Shocked !!!! Hai frate ce faci cu ele le pui la expozitie ??

Daca ai Winxp+sp2 loose that bitch merge mult mai sloooooow decat sp1 !

renunta la programele de antivir si firewall... sau macar hotareste-te asupra unei singure perechi sau foloseste o suita.
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Romunitate -> Te-a lasat Window$-ul? Incearca aici ! Data este GMT

Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum