Pagina de start a forumului Romunitate Romunitate
Prima comunitate on-line romaneasca

Intrebari frecventeIntrebari frecvente    CautareCautare    Lista membrilorLista membrilor    Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori    fchat fChat  InregistrareInregistrare  
  ProfilProfil    Mesaje private Mesaje private    Autentificare Autentificare 

UN Ajutor PLEEASE

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Romunitate -> Internet-ul este un mister? Tot aici poti afla mai multe !
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Max_Max
Promitator

Data inscrierii: 23/11/2004

MesajTrimis: Dum 12 19, 2004 9:34 pm    Titlul subiectului: UN Ajutor PLEEASE Raspunde cu citat (quote)

Salutare stimate PsYhoza consider ca poti intelege situatia mea si te rog sa ma ajuti si pe mine in unele probleme care nu imi ies.Poate este un mister pentru mine dar sant sigur si realizez ca pentru tine este de domeniul trecutului problema mea. Cum trebuie sa procedez sa sterg de pe un forum un mesaj? Dar o anumita persoana care imi creaza probleme ce ia-s putea face mai detaliat? Cum as intra cu codulBB PE FORUM as dori sa pun si niste poze la nickul meu dar nu stiu ma-i bine cum sa procedez? Multumesc
Promitator

MesajTrimis: Dum 12 19, 2004 9:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mentionez folosesc un forum asemanator cu al tau dar se ocupa doar de satelliti numai
Ala cu ideile

Data inscrierii: 02/11/2004

MesajTrimis: Mar 12 21, 2004 7:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai in primul rand daca forumul nu este al tau, adica daca nu esti administrator, n-ai cum sa faci mare lucru... codul php nu poate fi modificat decat daca ai acces la fisierele de pe server.

Nu poti sa stergi mesaje decat daca esti moderator, administrator sau messajele iti apartin.

Respectivei persoane nu prea ai ce sa-i faci daca iarasi nu esti moderator sau administrator pt. ca doar ei pot sa vada adresa de ip a celor care posteaza iar daca nu stii ip-ul respectivului n-ai ce sa-i faci !

Ca sa pui poze la nick sau avatare trebuie sa-ti editezi profilul si asta este posibil daca administratorul permite acest lucru.

N-am inteles chestia cu satelitii Shocked !!!

Ideea de baza este ca daca nu esti moderator cel putin pe acel forum nu prea ai ce sa faci.
Promitator

MesajTrimis: Mar 12 21, 2004 10:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc am inteles in mare,dar am o rugaminte cum pot pune si eu un om cu steag cum ai tu si spune IP tau automat
Ala cu ideile

MesajTrimis: Sam 12 25, 2004 1:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hehe smecheria la semnatura aia e ca fiecare in parte isi vede propriile setari la net nu poti sa fol. scriptul ala ca sa afli ip-uri and shit...

Adresa e asta
Promitator

MesajTrimis: Sam 12 25, 2004 8:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

MULTUMESC MULT si nu te supara ca te ma-i deranjez cu ceva Arrow Cum as proceda sa folosesc aceiasti tainica metoda ca a ta Arrow ,cum ai facut de-ai ascuns adresa sub Arrow ASTA .Ai scris ADRESA ESTE ASTA SI AM DAT CLIK PE ASTA SI A APARUT ADRESA CUM PROCEDEZI SARBATORII FERICITE SI UN AN NOU CU MULTE REALIZARII
Ala cu ideile

MesajTrimis: Mar 12 28, 2004 9:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hehe ! Trebuie sa te initiezi in tainele bbcode-ului (bulletinboard code) Laughing

Se face asa: "[url=http://www.adresa_dorita.com]Aici[/url]"
Promitator

MesajTrimis: Lun 01 03, 2005 9:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc si iti doresc un an nou cu multe realizari,dar o intrebare as mai vrea Arrow CUM SA FAC SA-MI BAG POZA SUB NICK DAR CU ADESA NU DIN PC CUM TREBUIE SA FORMEZ REPLICA
Ala cu ideile

MesajTrimis: Lun 01 03, 2005 11:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai e simplu !
De unde ai incarcat avatarul de pe calculatorul tau ai mai jos inca 2 campuri unul in care daca specifici o adresa de la o poza o va copia pe site aici si va putea folosita local indiferent daca mai este sau nu disponibila la acea adresa si celalalt e un camp in care se specifica o adresa de unde va incarca imaginea de fiecare data cand este nevoie de ea pe site
Promitator

MesajTrimis: Mie 01 05, 2005 5:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Apropo am o poza faina de pe un sait dar cum trebuie sa procedez sa o introduc la nickul meu,de fapt arata-mi cum trebuie sa formez l? [img]poza[/img] nu vrea
Ala cu ideile

MesajTrimis: Joi 01 06, 2005 7:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

de la profil dai in joasul paginii si studiaza ce zice acolo despre imaginea asociata...
Promitator

MesajTrimis: Sam 01 08, 2005 4:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu este de ras dar sincer nu imi iese te rog fi tu mai explicit si scremi aici cum sa formez la inceput si sfarsit sa pun poza dorita un ex te rog
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Romunitate -> Internet-ul este un mister? Tot aici poti afla mai multe ! Data este GMT

Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum