Pagina de start a forumului Romunitate Romunitate
Prima comunitate on-line romaneasca

Intrebari frecventeIntrebari frecvente    CautareCautare    Lista membrilorLista membrilor    Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori    fchat fChat  InregistrareInregistrare  
  ProfilProfil    Mesaje private Mesaje private    Autentificare Autentificare 

Ce stil de muzica preferati?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Romunitate -> Muzica
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
roxifoxi74
In devenire

Data inscrierii: 02/11/2004

MesajTrimis: Mie 11 10, 2004 12:08 am    Titlul subiectului: Ce stil de muzica preferati? Raspunde cu citat (quote)

eu ascult tot ceea ce exista cu exceptia muzicii simfonice !
StiLLME
In devenire

Data inscrierii: 04/11/2004

MesajTrimis: Mie 11 10, 2004 3:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Prefer muzica simfonica in locul manelelor. In general ascult muzica buna (fara sintetizatoare, playback si alte prostii)
roxifoxi74
In devenire

Data inscrierii: 02/11/2004

MesajTrimis: Joi 11 11, 2004 1:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ba eu uneori ascult si manele, dar trebuie sa fiu intr-o stare de k...dar problema e ca atunci cind esti departe de tara foarte mult timp ajungi sa le asculti si p-alea, important sa mai auzi si tu romana cu toate dezacordurile si pleonasmele care le contin manelele.
StiLLME
In devenire

MesajTrimis: Joi 11 11, 2004 1:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma astea sunt cazuri in care se scuza..da` avand in vedere faptul ca in Romania majoritatea adolescentilor asculta porcariile alora...ei nu mai pot fi scuzati...
Mama si ce mai dau din fund fetele pe melodii (cre` ca d-asta le plac baietilor manelele..) Ele sunt multumite ca sunt in centrul atentiei.
Max_Max
Promitator

Data inscrierii: 23/11/2004

MesajTrimis: Mie 11 24, 2004 8:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fratilor eu cred ca tot maneaua merge cand esti la o petrecere cu tronc.Dar totusi tot muzica romaneasca e mai buna cand o intelegi din suflet.Succes tuturor @};- **==
In devenire

MesajTrimis: Joi 12 02, 2004 5:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma.. la o betie merg.. da` nu in execes.. cum am avut eu parte la un majorat.. si oricum cei care sunt plecati din tara si asculta au o scuza.. vor si ei sa asculte ce mai zic tziganii Smile (kiddin`) .. am mai spus asta.. nu am nik cu cei care asculta manele! (am cu aia care le canta).. spre exemplu prefer as ascult Cornelia Catanga (lautar) decat Adrian Minune.
nitro
Ucenic

Data inscrierii: 04/12/2004

MesajTrimis: Sam 12 04, 2004 8:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ba fratilor...fiecare cu gusturile lui... unora le place rap...altora rock...altii manele si populara...it's a free world!!! eu unul sunt adeptul rap-ului!!! Twisted Evil
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
poisonivy
Ucenic

Data inscrierii: 11/02/2005

MesajTrimis: Vin 02 11, 2005 11:27 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu sunt adepta rock-ului, mi se pare mie ca ma identific mai usor cu ceea ce presupune muzica asta...
mai ascult si alte genuri, dar tot la marea mea iubire raman! Very Happy
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Romunitate -> Muzica Data este GMT

Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum