| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
roxifoxi74 In devenire

Data inscrierii: 02/11/2004 Mesaje: 86 Locatie: Bremen, Germania
|
Trimis: Mie 11 10, 2004 12:08 am Titlul subiectului: Ce stil de muzica preferati? |
|
|
eu ascult tot ceea ce exista cu exceptia muzicii simfonice ! _________________ Eu si cu mine ce ne mai intelegem! |
|
| Sus |
|
 |
StiLLME In devenire

Data inscrierii: 04/11/2004 Mesaje: 64 Locatie: Peste tot
|
Trimis: Mie 11 10, 2004 3:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Prefer muzica simfonica in locul manelelor. In general ascult muzica buna (fara sintetizatoare, playback si alte prostii) _________________ Era tasu`, mah!! |
|
| Sus |
|
 |
roxifoxi74 In devenire

Data inscrierii: 02/11/2004 Mesaje: 86 Locatie: Bremen, Germania
|
Trimis: Joi 11 11, 2004 1:31 am Titlul subiectului: |
|
|
ba eu uneori ascult si manele, dar trebuie sa fiu intr-o stare de k...dar problema e ca atunci cind esti departe de tara foarte mult timp ajungi sa le asculti si p-alea, important sa mai auzi si tu romana cu toate dezacordurile si pleonasmele care le contin manelele. _________________ Eu si cu mine ce ne mai intelegem! |
|
| Sus |
|
 |
StiLLME In devenire

|
Trimis: Joi 11 11, 2004 1:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma astea sunt cazuri in care se scuza..da` avand in vedere faptul ca in Romania majoritatea adolescentilor asculta porcariile alora...ei nu mai pot fi scuzati...
Mama si ce mai dau din fund fetele pe melodii (cre` ca d-asta le plac baietilor manelele..) Ele sunt multumite ca sunt in centrul atentiei. _________________ Era tasu`, mah!! |
|
| Sus |
|
 |
Max_Max Promitator

Data inscrierii: 23/11/2004 Mesaje: 39 Locatie: Miami Florida U.S.A
|
Trimis: Mie 11 24, 2004 8:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fratilor eu cred ca tot maneaua merge cand esti la o petrecere cu tronc.Dar totusi tot muzica romaneasca e mai buna cand o intelegi din suflet.Succes tuturor @};- **== _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
StiLLME In devenire

|
Trimis: Joi 12 02, 2004 5:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma.. la o betie merg.. da` nu in execes.. cum am avut eu parte la un majorat.. si oricum cei care sunt plecati din tara si asculta au o scuza.. vor si ei sa asculte ce mai zic tziganii (kiddin`) .. am mai spus asta.. nu am nik cu cei care asculta manele! (am cu aia care le canta).. spre exemplu prefer as ascult Cornelia Catanga (lautar) decat Adrian Minune. _________________ Era tasu`, mah!! |
|
| Sus |
|
 |
nitro Ucenic
Data inscrierii: 04/12/2004 Mesaje: 2
|
Trimis: Sam 12 04, 2004 8:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
ba fratilor...fiecare cu gusturile lui... unora le place rap...altora rock...altii manele si populara...it's a free world!!! eu unul sunt adeptul rap-ului!!!  |
|
| Sus |
|
 |
poisonivy Ucenic

Data inscrierii: 11/02/2005 Mesaje: 3 Locatie: Pitesti - Bucuresti
|
Trimis: Vin 02 11, 2005 11:27 am Titlul subiectului: |
|
|
eu sunt adepta rock-ului, mi se pare mie ca ma identific mai usor cu ceea ce presupune muzica asta...
mai ascult si alte genuri, dar tot la marea mea iubire raman!  _________________ NO Trespassing! Poisonivy ahead! |
|
| Sus |
|
 |
|