Pagina de start a forumului Romunitate Romunitate
Prima comunitate on-line romaneasca

Intrebari frecventeIntrebari frecvente    CautareCautare    Lista membrilorLista membrilor    Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori    fchat fChat  InregistrareInregistrare  
  ProfilProfil    Mesaje private Mesaje private    Autentificare Autentificare 

Cum sa faci o manea de succes repede

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Romunitate -> Barfe
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
roxifoxi74
In devenire

Data inscrierii: 02/11/2004

MesajTrimis: Vin 11 05, 2004 1:58 pm    Titlul subiectului: Cum sa faci o manea de succes repede Raspunde cu citat (quote)

PASUL 1 8)
nume de bastan (Elvis, Flotin Fermecatoru´, Englezu´, etc.
PASUL 2 Idea
incultura generala obligatorie
PASUL 3 Very Happy
IQ mai mic decit nr. de la pantofi
PASUL 4 Embarassed
posesie (sau achizitionare pe parcurs) limuzina, castel, faraoanca si boraci
PASUL 5 Surprised
rude-n puscarie
PASUL 6 Shocked
imaginea: I.bijuterii-lant,ghiul si bratara de aur- mai mult de 1/2 din greutatea corporala; II.freza-2 parti gel o parte par; III.hainele-cit mai stralucitoare si de prost gust;
PASUL 7 Razz
vocabular obligatoriu: bani,dusmani,tigani,golani,femei,fetite,printesa,bautura,dolari,aur,parai.lovele,milionar,mercedes,celular,inima,suflet,viata,valoare.
sint admise greseli gramaticale verbe:conjugare-acord; substantive: plural la alegere; rime cu acelasi cuvint
PASUL 8 8)
subiecte: iubirea, relatiile, cu mai multe femei, reusite, nereusite, parasire, pentru altu´, alta, pentru bani, pentru ambele, moarte, familia, copii, nevasta, fratele etc

l-am copiat si eu de la un prieten dar am mai taiat din el ca era prea lung Very Happy
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Romunitate -> Barfe Data este GMT

Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum