Pagina de start a forumului Romunitate Romunitate
Prima comunitate on-line romaneasca

Intrebari frecventeIntrebari frecvente    CautareCautare    Lista membrilorLista membrilor    Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori    fchat fChat  InregistrareInregistrare  
  ProfilProfil    Mesaje private Mesaje private    Autentificare Autentificare 

Sarbatori fericite!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Romunitate -> Intrebari si reguli
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
roxifoxi74
In devenire

Data inscrierii: 02/11/2004

MesajTrimis: Mar 12 21, 2004 12:49 am    Titlul subiectului: Sarbatori fericite! Raspunde cu citat (quote)

cu ocazia sarbatorilor va doresc din inima toate cele bune si un an mai bogat in sanatate, succese si realizari.
PsY
Ala cu ideile

Data inscrierii: 02/11/2004

MesajTrimis: Mar 12 21, 2004 7:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sarbatori fericite si tie la fel Roxifoxy ! Si fie ca anul care vine sa-ti aduca in valiza lui tot ce ti-ai dorit si 2004 n-a vrut sa-ti dea !
In devenire

Data inscrierii: 04/11/2004

MesajTrimis: Mar 12 21, 2004 11:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multam Roxy si Psy..in plus fata de ce ati spus voi eu va doresc sa primiti cadourile dorite (numai la "material" ma gandesc Razz)
Max_Max
Promitator

Data inscrierii: 23/11/2004

MesajTrimis: Joi 12 23, 2004 1:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sarbatori fericite va doresc si eu si anul care vine sa realizam mult mai multe Laughing
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Romunitate -> Intrebari si reguli Data este GMT

Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum