Pagina de start a forumului Romunitate Romunitate
Prima comunitate on-line romaneasca

Intrebari frecventeIntrebari frecvente    CautareCautare    Lista membrilorLista membrilor    Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori    fchat fChat  InregistrareInregistrare  
  ProfilProfil    Mesaje private Mesaje private    Autentificare Autentificare 

eu doresc printr-o sugestie

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Romunitate -> Sugestii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Nosferata
Ucenic

Data inscrierii: 28/12/2004

MesajTrimis: Joi 12 30, 2004 11:33 pm    Titlul subiectului: eu doresc printr-o sugestie Raspunde cu citat (quote)

pey, eu doresc vehement si cu politete (daca se poate) o 'iconita emotiva' care plange in hohote si care sa mai si apara intre iconitele de la stanga... pt ca pana astept sa se desfaca toata armata (si la propriu si la figurat) apasand 'alte iconite emotive' ma i-a draq si mai vine si inevitabilul an nou (si la propriu si la figurat)... pey daca se poate si daca nu e prea mult... am pierdut momentu' sa marchez rugamintea pe lista ..aaa scrisoarea!! Embarassed pt Mos Craciun... da' poate imi aduce mos.. revelion iconita emotiva care plange in hohote!
multumesc anticipat, cu scopul de a forta mana.. glumesc.. bine-nteles Laughing
PsY
Ala cu ideile

Data inscrierii: 02/11/2004

MesajTrimis: Sam 01 01, 2005 7:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca vrei sa plangi in hohote trebuie doar sa tastezi ":(("
Ala cu ideile

Data inscrierii: 02/11/2004

MesajTrimis: Sam 01 01, 2005 7:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ia uite aici Smile

Sad( Sad( Sad(

Prin urmare nu-i nevoie sa incarci toate iconitele ca sa dai click pe plans in hohote ;)
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Romunitate -> Sugestii Data este GMT

Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum